m is for music

Sitter och pluggar och dunkar music i mina underbara högtalare och min underbara bas!




time for homework

..jag blir tokig, får inte en paus. Prov och inlämningar hela tiden, orkar snart inte mer!
Men det är bara att bita i det sura äpplet för det kommer vara värt det i slutändan. I hope! 

 
Imorgon ska jag på EF MÖTE! Så sitter och fyller i min Student Application nu.. det ska bli så kul!


moneymoneymoney



Nu ska jag åka och jobba, vet inte riktigt när jag slutar än men runt 3 kanske :) puss


i want you to make me feel like im the only girl in the world



WANT YOU TO MAKE ME FEEL LIKE IM THE ONLY GIRL IN THE WORLD
LIKE IM THE ONLY ONE THAT YOU EVER LOVED
LIKE IM THE ONLY ONE WHO KNOWS YOUR HEART
ONLY GIRL IN THE WORLD


yes i know, im a good girl.

hah, jag är pinsam.. ramlade med moppen, felicias desutom. rädd var jag, det vill jag lova.

aja, idag har jag jobbat hela dagen, eller eftergårdagen som var extrmet suddig,rolig, kaosad och rörig så började jag klockan tolv. Skönt var det i varje fall. Men ja, påvägen hem, fick jag låna felicias moppe, och jag vurpade, precis innan jag skulle svänga ut i en rondell men extermt mycket bilar.

-Shosho här ligger jag, nej jag behöver inte att 3 bilar stannar och hjälper mig men tack ändå!

aja, så ikväll ska jag bara vara hemma och mysa, ta det lungt kanske kolla på en film och ladda om batterierna.
Imorgon fyller syster Izabella år och hon ska väl firas på eftermiddagen, men först ska jag jobba. Är ju ledig från skolan imorgon, studiedag så då har jag annat för mig. Dock har jag extremt mycket plugg framför mig imorgon, har prov i Atomfysik på tisdag och på det provet har jag inte laggt någon energi alls på, så det blir till och plugga imorgon kväll. Dagen innan sådär. Bra tjej!

a fast one

Nu har jag precis duschat, ska åka och köpa lite middag och sen hem till felicia där middagen ska ätas! Sen blir det 18års fest.  sounds nice, right? aja, hörs imorgon.


Dance, as we

THE FIRST PIC´S FROM YESTERDAY



this it how we do it.

Gårdagen bestod utav nacka forum, 2 inköp. En grå tunika och en "pälsshal", love it!
Efter forum åkte jag hem tog en dusch och mötte upp felicia, vi åkte och åt thaimat, mums, och åkte sen hem till mig och fixade oss. Vid kvart i 9 tog vi bussen med minst 30partysugna people mot ingarö. PARTYPARTYPARTY!
Så idag är jag en trött tjej som ska åka och jobba om 10 min. Men ikväll blir det 18årsfest, men först middag hos carro! PUSS


not broken



Riktigt taggad inför helgen,
fredag - mys hos caroline med candy och film.  
lördag - Henke 18, middag hos Caroline sen utgång! taaggaa!


here i come

Slutade idag vid 3, slutar vanligt vis vid 2 på torsdagar men idag hade vi besöka utav SVEA.. snackade om poitik osv. När jag kom hem gick jag ut med min vovve och gjorde klart spanska läxan som är tills imorgon. Skönt!

Nu är intervjun bokat, torsdag kl 18.00  blir jag intervjuad för jag ska förmodligt (inte helt bestämt än) studera ett år på high school efter nian! Nu är jag riktigt sugen faktist, har hört så mycket roligt från vänner som pluggat utomlands! Så då ska dom fråga mig om lite grejer, så som varför jag vill studera utomlands osv. Wihoo!

Men nu ska jag ringa några samtal för jag håller faktist på att söka jobb till både ica, coop och willys! GOODGIRL!

 


Things to love

Åh, det är så mysigt att kolla på den gamla bloggen! två års minnen, gud så man saknar vissa saker!
Men nu en ny blogg med nya minnen.. Vill faktist skriva lite om mina fantastiska vänner.
Framför allt, Caroline, Agnes och Felicia. tre underbara tjejer som alltid finns där. Tjejer som man kan berätta allt för och som vet allt om mig. Dem tjejerna har jag som roligast med och det är ingen annan som förstår sig på oss. I love them!



tired as i am

Nyss kommit ut ur en lång, varm och skön dusch. idag var jag inne i stan och hämtade mina converse för dom har varit på lagning.. skönt att ha dom tillbaka, älskade converse. Jag är extremt trött just nu efter en fullspäckad helg med jobb, bröllopp, tidiga mornar och senakvällar så snart ska jag nog göra sällskap med kudden, men först en kopp te och en bra film! Godnatt så länge !

it´s the begining of something new

Äntligen nya bloggen fixad, skönt med lite nytt och frescht.
På tal om nytt och fresch så har jag gjort lite shopping idag, lite nya tröjor, en ny väska och en ny vinterjacka.. Tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder, men det får bli imorgon!
Har inte bloggat på hela sommaren vilket absolut har varit ett misstag, men innan det för er som undrar så hette min tidigare blogg http://rebeckaengvalll.blogg.se/. Nu är det en nystart, men lovar inte regelbunden uppdatering! Kommer blogga då jag känner för det, och när jag har lite news to tell. Puss så länge.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0